Het krijgen van een massage is een aanbod dat niemand snel zal weigeren. En terecht! Niet alleen ervaar je een heerlijk ontspannend gevoel dat wel eeuwig zou mogen blijven duren, maar een massage biedt ook enorm veel voordelen die je gezondheid een sterke boost geven.

Een eerste positief effect blijkt in het bloed te zitten want een massage ondergaan betekent meer witte bloedcellen. Ter heropfrissing van jouw biologiekennis: witte bloedcellen helpen het lichaam om zich te verdedigen tegen infecties. Ze zijn zeer belangrijk voor het afweren van bacteriën, virussen etc. Tevens helpen ze afgestorven cellen in het lichaam opruimen.

Om nog even met de wetenschappelijke termen verder te gaan: ook het niveau aan oxytocine neemt toe. Oxytowat? Dat is een hormoon dat je een gevoel van veiligheid en gebondenheid geeft. Je laat minder stress toe en je lichaam komt sneller tot rust.

Iedereen herinnert zich waarschijnlijk het beeld van een topsporter die zich onmiddellijk na zijn fysieke inspanning op de massagetafel laat glijden. En dat is niet voor niets! Een massage laat het herstel van spieren toe. Het recuperatieproces gaat sneller en het fit gevoel komt sneller terug. De massage heeft dus een curatieve werking…

… maar zeker ook een preventieve werking, net om te vermijden dat je pijn zou krijgen. Daarnaast zorgt een stevige massage voor een betere nachtrust, aangezien de kwaliteit van jouw slaap verbetert.

En ook de conditie van je huid gaat erop vooruit: de doorbloeding wordt gestimuleerd, hetgeen zichtbare resultaten oplevert.

Last but not least: We’ll move biedt meerdere soorten massages aan. Sportmassages, drukpuntmassages en relaxatiemassages, het is allemaal mogelijk.

Gun je lichaam dus van tijd tot tijd die welverdiende massage en profiteer van al deze voordelen door gewoonweg te genieten.

Daarnaast zorgt een stevige massage voor een betere nachtrust, aangezien de kwaliteit van jouw slaap verbetert.

Roy Claeys