“Steeds liepen we tegen een drempel aan… tot sportmassage het verschil maakte.

Al jaren probeer ik recreatief sport te doen op advies van mijn dokters. Blijven bewegen was het advies ondanks de alsmaar terugkerende blokkeringen van de rug en ontstekingen door overspannen spieren. Lopen was toegestaan maar zeker niet zwemmen of fietsen. Dat lukte deels. Met de hulp van kinesitherapie en personal training. Van zodra we bepaald sportief niveau bereikten, liep het onverwacht toch weer fout. Overspannen spieren, rugblokkering en meerdere weken invaliditeit was het gevolg. En dit meerdere malen per jaar…

Tegen doktersadvies in probeerde ik te zwemmen, maar moest stoppen vanwege ontstekingen aan buikspieren en adductoren. Tot die dag dat Roy Claeys van We’ll Move per toeval mijn pad kruiste. Sportmassage, het was een zegen! Na een paar weken kon ik weer zwemmen. Roy Claeys gaf de motivatie ”blijven zwemmen”, de nodige coaching om crawl te zwemmen en bovendien werd de personal training daarop afgestemd.

Ondertussen, 2 jaar verder, zwom ik net meerdere malen per week 2 km crawl. Recreatief sporten is geen kwelling meer maar een plezier. Ik kan het mentaal niet meer missen. De blokkeringen en ontstekingen steken soms nog de kop op, maar de sportmassage houden die in bedwang. In plaats van na 2 weken terug kunnen stappen kan ik na 2 dagen al terug zwemmen. Een ongelooflijk verschil.

Sportmassage maakte het verschil. Maar eigenlijk is het de combinatie van het enthousiasme van Roy Claeys, de aangepaste personal training, en het blijven zwemmen die mijn levenskwaliteit echt hebben verbeterd.

Pieter V.

Roy Claeys gaf de motivatie ”blijven zwemmen”, de nodige coaching om crawl te zwemmen en bovendien werd de personal training daarop afgestemd.

- Pieter V